Ruszyły zapisy na Spotkanie Kulinarne z Sylwestrem Lisem - znanym kucharzem, szefem kuchni, bloggerem i trenerem kulinarnym, które odbędzie się 5 czerwca, o godz. 16.00 w poniedziałek w Restauracji Sopa i Lis. Wydarzenie odbywa się w ramach Dni Zakopanego.

Wejściówki do pobrania na wydarzenie dostępne są pod linkiem  >>> Wejściówka na spotkanie z Sylwestrem Lisem

Liczba miejsc ograniczona!


Sylwester Lis - trener kucharstwa, profesjonalista z wielką pasją do kuchni. Na swoim koncie posiada 29 lat doświadczenia w branży gastronomicznej oraz liczne sukcesy w świecie gastronomii. Specjalizuje się w kuchni polskiej, włoskiej oraz regionalnej. Na co dzień pracuje jako szef kuchni w jednym z najbardziej prestiżowych hoteli na Podhalu. Do jego licznych osiągnięć kulinarnych należą między innymi:

⦁ Osobisty kucharz Ojca Świętego Franciszka podczas Dni Młodzieży w Krakowie 20
⦁ Mistrz Polski w ‘’Najlepsza Potrawa z Pstrąga’’ oraz ‘’Najsmaczniejszy Żurek’’
⦁ Mistrz Małopolski w konkursie ‘’Potrawy Wegańskie’’
⦁ Mistrz Polski w konkursie ‘’Najlepsza Potrawa z Baraniny’’
⦁ I miejsce w Kulinarnej Gali Dań Wegańskich
⦁ IV miejsce w konkursie ‘’Mistrzostwa Europy w Cateringu’’
⦁ III miejsce w konkursie ‘’Global Chef’’
⦁ Udział w Olimpiadzie Kulinarnej w Erfurcie jako Trener Reprezentacji Polski
⦁ Udział w programie ‘’Top Chef’’ telewizji Polsat